De la finalul săptămânii trecute, vizitatorii Târgului de Crăciun sunt aşteptaţi să se fotografieze cu rama campaniei Bradul Copiilor şi, în schimbul pozei, să doneze bani cu ajutorul cărora vor fi susţiute activităţile copiilor din centrele de zi ale Asociaţiei Caritas Eparhial.

"Persoanele care doresc o amintire de la Târgul de Crăciun îi pot găsi pe voluntarii Bradul Copiilor până vineri, 23 decembrie 2016, în intervalul orar 17.00 - 20.00. Pentru o donaţie de 2 lei vizitatorii Târgului pot găsi fotografia în format digital pe pagina de Facebook: Bradul Copiilor iar pentru o donaţie de 10 lei pot primi fotografia tipărită. Fotografiile tipărite se ridică a doua zi de la Căsuţa InfoPoint", au precizat reprezentanţii Asociaţiei Caritas Eparhial, care organizează această campanie, în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi din Regiune.

Banii adunaţi în urnele Bradul Copiilor vor susţine activităţile copiilor din centrele de zi ale Asociaţiei Caritas Eparhial în primele luni ale noului an.