În aer liber, ca la sală! Orădenii pot face fitness în parcurile Brătianu şi Seleuş (între Lotus Center şi blocuri) şi pe malul Crişului Repede, în zona Sovata, unde firma Eco Bihor a montat mai multe aparate de sport.

Locurile de fitness în aer liber sunt dotate cu scară de urcare cu frânghie, bancă abdominală pentru executarea abdomenelor, bară paralelă, echipament combinat pentru flotări şi stepper. Pentru ca sportivii să nu se rănească, sub aparate sunt montate dale cauciucate.

Amenajarea zonelor de fitness în aer liber a costat 130.000 de lei, suma fiind suportată de Eco Bihor, administratorul haldei de deşeuri a municipiului. Firma şi-a asumat această investiţie din banii pe care i-a primit de la Primăria Cluj Napoca anul trecut, când clujenii şi-au adus deşeurile timp de trei luni la Oradea.

"Noile amplasamente de fitness sunt în administrarea Primăriei Oradea, care îi roagă pe toţi cei care utilizează aceste aparate să le folosească cu grijă şi conform instrucţiunilor de pe fiecare aparat", transmite municipalitatea. Totodată, orădenii sunt rugaţi să menţină curăţenia în aceste zone.