Cea de-a treia ediţie a proiectului "Dialoguri Interioare" a Teatrului Regina Maria este programată duminică, 24 noiembrie, de la ora 19, la Sala Mare. De data aceasta, orădenii vor avea şansa să afle poveşti de culise spuse de actorul George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti.

George Mihăiţă va conversa cu regizorul Radu Vaida, amfitrionul acestor întâlniri, dar va răspunde şi întrebărilor din public.

Între spectacolele care l-au făcut celebru pe George Mihaiţă se numără roluri din piese regizate de Horaţiu Mălăele, ca cel din Revizorul de N. V. Gogol (1998), Pălăria de Eugene Labiche (1998), Bani din cer de Ray Cooney (2001), spectacole în regia lui Gábor Tompa ca Ubu înlănţuit, de Alfred Jarry (2004). George Mihăiţă a făcut însă roluri remarcabile şi în filme precum Reconstituirea, de Lucian Pintilie (1968) ori Nuntă mută în regia lui Horaţiu Mălăele (2008).

În cadrul evenimentului de duminică, spectatorii vor putea asculta muzica Cvartetului Varadinum şi vedea o expoziţie semnată Cantemir Meşter. Biletele, în valoare de 10 lei, s-au pus în vânzare la agenţia teatrului, deschisă de luni până vineri între orele 10.00-19.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 10.00-13.00, cât şi online, pe site-ul www.biletmaster.ro.