Biserica Baptistă Speranţa din Oradea organizează la finalul săptămânii cea de-a patra ediţie a Târgului BBSO, cu scopul de a strânge fonduri pentru construcţia unei clădiri care să găzduiască biserica.

Cea mai importantă atracţie a târgului este un balon cu aer cald, adus de la Târgu Mureş. O scurtă plimbare deasupra oraşului costă 100 de lei pe persoană.

Târgul BBSO se va desfăşura vineri, între orele 17 şi 21, respectiv sâmbătă, între orele 9 şi 21, la Casa Tineretului din Ioşia. Balonul cu aer cald se va înălţa din curtea Liceului Don Orione. Programul zborurilor va fi între 18 şi 20.30, vineri, iar sâmbătă între 8.30 şi 10, respectiv 18 şi 20. Rezervări pentru ture cu balonul se mai pot face la numărul de telefon 0744.621.160.

La târg, orădenii vor fi invitaţi să cumpere haine şi jucării pentru copii, încălţăminte din piele la preţ redus, deserturi delicioase şi îngheţată, precum şi "probabil cea mai bună pizza din oraş", au transmis organizatorii.

Acest eveniment este organizat cu scopul strângerii de fonduri în vederea demarării lucrărilor de construcţie a noii case a BBSO. "De la înfiinţare până în prezent, enoriaşii acestei biserici se întâlnesc în clădiri închiriate, care devin neîncăpătoare şi tot mai nepotrivite pentru planurile şi viziunea lor. Toate fondurile strânse în timpul celor două zile de târg vor contribui la finanţarea construcţiei unei clădiri pentru biserică, pe strada Thurzso Sandor", au mai transmis organizatorii.