ERA Shopping Park în parteneriat cu Consiliul Judeţean Bihor şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural organizează Târgul de Produse Tradiţionale şi Turism "Sărbătorile-n Bihor", unde pe lângă bunătăţile tradiţionale expuse, vor fi organizate şi standuri cu informaţii şi pliante despre ofertele de petrecere a Crăciunului şi Revelionului în judeţ.

Târgul va fi deschis sâmbătă şi duminică începând cu ora 11. Şi de data aceasta, expozanţii la târgul de produse tradiţionale vor fi în număr de 20 şi vor aduce la ERA dulciuri, miere, diferite tipuri de brânză, preparate din carne şi băuturi tradţionale.

În cadrul aceluiaşi eveniment, vizitatorii centrului comercial vor putea consulta şi oferta de sărbători în pensiunile şi hotelurile din Bihor, pentru a-şi putea alege destinaţia preferată pentru vacanţă, de la hoteluri luxoase, la pensiuni rustice.

Era Shopping Park găzduieşte sâmbătă şi o lansare de carte. De la ora 16, autoarea Aurelia Dumiter va prezenta volumul său intitulat "Geografie şi Turism pe Valea Iadului". Tot sâmbătă, de la ora 17, peste 70 de micuţi talentaţi de la Palatul Copiilor vor susţine un concert deosebit de colinde şi alte cântece de Crăciun.