Începând de miercuri, în parcarea Era Shopping Park a fost amenajat un patioar întins pe 800 de metri pătraţi. Potrivit unui comunicat trimis de centrul comercial, doritorii vor putea să patineze aici pe toată perioada sărbătorilor de iarnă şi chiar până la sfârşitul lunii ianuarie.

Închirierea unei perechi de patine costă 8 lei pentru copiii sub 10 ani şi 10 lei pentru ceilalţi patinatori. Şi accesul pe gheaţă este contra cost, o oră şi jumătate de distracţie costând 10 lei.

După ce se vor sătura de patinat, orădenii vor putea să se încălzească la o cană de vin fiert, ceai sau ciocolată caldă. Programul patinoarului este în fiecare zi, între orele 10-11.30, 12-13.30, 14-15.30, 16-17.30, 18.30-20 şi 20.30-22.

În paralel cu deschiderea patinoarului, Era Shopping Park lansează şi Târgul de Crăciun, care reuneşte 20 de expozanţi şi va fi deschis până pe 22 decembrie.

Vizitatorii centrului comercial vor avea astfel de ales dintr-o multitudine de bunătăţi dulci, dar şi din decoraţiuni de sărbătoare, cărţi, articole vestimentare şi accesorii, numai bune de oferit de Crăciun.

Pe perioada târgului, în jurul bradului împodobit, mai mulţi copii de la şcoli şi grădiniţe orădene îşi vor susţine serbările de Crăciun, iar Moşul îi va răsplăti cu cadouri.