FC Bihor întâlneşte sâmbătă, de la ora 11, pe CS Mureşul Deva, echipă măcinată de problemele interne care au culminat cu abandonarea băncii tehnice de către antrenorul Gheorghe Barbu. Cu toate acestea, ultimele două rezultate obţinute de deveni - 1-1 în deplasare la ACU Arad şi 0-0 cu liderul, CS Mioveni, pe teren propriu - îi recomandă ca fiind o echipă incomodă.

Pentru FC Bihor, cele trei puncte puse în joc pot reprezenta o zestre necesară pentru o clasare, la sfârşitul turului de campionat, între primele 5 echipe, cu şanse reale ca în retur să încerce chiar promovarea. Ţinând cont de evoluţia din ultimele partide, FC Bihor este favorită la victorie, motiv pentru care antrenorul Gheorghe Ghiţ va aborda partida în formula 4-3-3, care i-a adus rezultate favorabile în ultimele confruntări.

Deşi miercuri au evoluat în reprezentativa naţională de juniori Under 19, Mărkuş şi Florean vor fi prezenţi la FC Bihor la ora meciului, cu speranţa că cei doi vor repeta buna prestaţie avută la Basel, acolo unde Mărkuş s-a numărat printre marcatori.

Alături de cei doi internaţionali, din lotul alcătuit de antrenorul Gheorghe Ghiţ vor mai face parte: Fildan, Bartoş (portari), Oltean, Muscă, Deaconescu, Lupu, Chiş, Danci, Sorian, Bîrză, Sulea, Şerban, Moraru, Popa Mădălin, Pop Florin, Birtlan.

CS Mureşul Deva ocupă poziţia a 14-a în clasament şi nu a mai obţinut o victorie din etapa a 4-a, când a învins UTA cu scorul de 1-0.

Pentru partida de sâmbătă, de la Oradea, echipa din Deva ar putea trimite în teren pe: D. Pîrvu - Coca, Câmpean, Dosan (cpt.), D. Sânmărtean - Ginghină, Gârlă, Sătmar, R. Stan, Bogman - Dârvaru. Rezerve: Horvat, Al. Dan, Petresc, Ungur, I. Moldovan, Elek, Gongolea.

Partida va fi arbitrată de Mocean Gabriel Călin (Câmpia Turzii), asistat la cele două linii de Ciocănea Ioan Daniel (Sibiu) şi Dragoş Bogdan Ioan (Făgăraş)

Arbitru de rezervă: Kegyeş Ervin (Satu Mare), obervator Dorobanţu Marian (Buzău)


Cine intră la meci gratuit

Intrarea la meciul de sâmbătă se va face pe bază de bilet, 10 lei, pensionarii, copiii cu vîrste de până la 14 ani precum şi doamnele şi domnişoarele au în continuare acces gratuit pe stadion.

De gratuitate se vor bucura şi orădenii care locuiesc pe străzi ale căror denumire încep cu literele "I", "Î" şi "J", intrarea urmând să se facă pe bază de buletin sau carte de identitate.

Unul dintre sponsorii oficiali ai clubului FC Bihor, firma Pada Murre, renumit producător de costume, cămăşi şi cravate, va oferi, aleator, premii constând în cravate pentru spectatorii care îşi vor cumpăra bilet de intrare.


Ultimele confruntari dintre cele două echipe:

25 octombrie2008 FC Bihor - Mureşul Deva 2-1
6 mai 2009 Mureşul Deva - FC Bihor: 1-0
10 octombrie 2009 FC Bihor - Mureşul Deva 1-1
3 aprilie 2010 Mureşul Deva - FC Bihor 2-1