O parte a orașului Oradea a rămas în beznă joi seara din cauza unor avarii. Printre zonele afectate se numără cartierul Rogerius și zona Oncea.

Și fostul spital Municipal a rămas fără curent electric, după cum se poate vedea într-o imagine publicată pe Facebook de un orădean. 

„Spitalul municipal Oradea în pană de curent. E modernizat pe exterior, doar că nu are lumină. Generatoarele de backup or fi opționale?”, s-a întrebat acesta.
 

Pe site-ul companiei de distribuție energie electrică, la secțiunea „Întreruperi accidentale”, a fost publicată o listă cu zeci de străzi care au rămas fără curent joi seara, ca Ștefan cel Mare, Lacul Roșu, Corneliu Coposu, Piersicilor, Caișilor, Ion Bogdan, Calea Borșului, Izvorului, Moldovei, Bulevardul Dacia, Camille Flammarion. 

Curând, lista nu a mai fost vizibilă. De altfel, furnizarea curentului a fost reluată înaintea orei 22 pe mai multe străzi și din Rogerius, și din Oncea.

Distribuție Energie Electrică Romania SA nu a precizat însă cauza incidentului. Se pare că a fost vorba despre o avarie de medie tensiune, care a putut fi reparată rapid.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!