Radio ZU a anunțat vineri cine sunt artiștii care vor urca pe scena din Piața Unirii în acest weekend, la debutul noii ediții a „Orașului faptelor bune”. Printre ei se numără The Motans, Lora, Nicole Cherry și Rareș. 

Proiectul „Orașul faptelor bune” (16-22 decembrie) se ține din nou la Oradea, unde vor ajunge Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Răzvan Popescu, Cuza, Raluca Benavides, Emma și Tea Teodorescu.

DJ-ii Radio ZU vor intra sâmbătă, la ora 14, în casa amenajată în piața centrală a Oradiei și vor o emisie maraton, axată pe promovarea unor cazuri sociale și încurajarea ascultătorilor să doneze pentru acestea. 

De asemenea, se vor organiza numeroase concerte. Acestea vor debuta chiar în acest weekend. Potrivit unui anunț făcut vineri de Radio ZU, sâmbătă, de la ora 20, pe scena Târgului de Crăciun din Oradea vor cânta The Motans, Zodier (pe numele rău real Eduard Bondar, un tânăr salontan care a compus melodia de pe coloana sonoră a filmului „Mirciulică”), Lora, Rareș, Holy Molly & Adi Istrate. Ordinea în care aceștia vor concerta nu este menționată.

Duminică seara, tot de la ora 20, orădenilor le vor cânta Nicole Cherry, Raluka, JO și Andrei Bănuță. Nici în cazul serii de duminică, Radio ZU nu a publict ordinea precisă în care artiștii vor urca pe scenă. 

„Orașul faptelor bune” este organizat de Radio ZU și Primăria Oradea, care a aprobat alocarea sumei de 985.000 de lei, din bugetul local, pentru acest eveniment. 

Timp de o săptămână, orădenii vor avea parte de concerte susținute de artiști în vogă: Smiley, Loredana, The Motans, Andra, Guess Who, Andia, Alina Eremia, Spike, Mira, Irina Rimes, Andrei Bănuță, Alexia, Nicole Cherry, Cabron, Lora, Raluka, Juno, The Urs, AMI, Adi Istrate, Holly Molly, Misha Miller, Raresh, Zodier, DJ Project, JO și Mario Fresh.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!