Orădeanca Adela R. s-a plâns BIHOREANULUI că, după ce au făcut lucrări de lărgire a căilor de rulare a tramvaielor, pentru garniturile Siemens, în cartierul Rogerius, muncitorii au lăsat lucrul de izbelişte, iar acum locurile pe unde au "meşterit" arată ca după bombardament.

"Lucrările nu au fost finalizate, spaţiile dintre linii, respectiv linii şi borduri rămânând neamenajate, a se citi distruse. Pe calea de rulare de pe Coposu, între Piaţa Rogerius şi Complexul Perla, există trei treceri la nivel cu linia de tramvai, care au fost distruse cu această ocazie, şi pe care nimeni nu le-a refăcut", spune cititoarea.

Femeia afirmă că "e o adevărată aventură să treci pe acolo spre Orăşelul Copiilor sau spre Parcul Olosig". Nu de alta, dar dacă nu eşti atent pe unde calci, ai toate şansele să îţi rupi încălţările, ori chiar că cazi în bot. "Cu siguranţă cine a semnat procesul-verbal de recepţie a lucrării a făcut-o din birou, şi nu verificând situaţia din teren. Oare îşi asumă cineva răspunderea?"...