Cel mai îndrăzneţ plan de la Piramide până acum îl au sud-coreenii, care vor să construiască din temelii un oraş turistic. 8City urmează să fie construit pe insulele Yongyu-Muui, lângă aeroportul internaţional Incheon, din oraşul sud-coreean ce poartă acelaşi nume.

Proiectanţii au idei grandioase: în 8City vor exista hoteluri de lux, locuinţe, cazinouri, mall-uri, parcuri de distracţie tematice şi acvatice, un circuit de Formula 1, o sală de concerte cu 50.000 de locuri, un "oraş medical" şi un mini-oraş care va promova industria de entertainment din Coreea de Sud.

Scopul proiectului este conceperea unui oraş din care potenţialii vizitatori să nu mai dorească să plece. Conform oficialilor locali, costul proiectului este estimat la 317 trilioane de woni, adică 288 miliarde de dolari, costurile urmând să fie suportate de stat, respectiv de investitori locali şi străini.

Prima fază a proiectului va începe în 2013 şi va fi finalizată până în 2020, urmând ca întreaga construcţie să fie terminată în 2030.