Orădenii au fost invitaţi, duminică, să sărbătorească un an de la inaugurarea centrului comercial Oradea Shopping City, cu promoţii în magazine, gratuităţi în zona de distracţie şi un concert Akcent. Şi au fost receptivi, lucru care s-a văzut şi după numărul de maşini parcate în faţa mall-ului.

Sub sloganul "1 an de fun", de la ora 10 au început promoţiile şi gratuităţile. La Cinema Cortina, orădenii s-au putut uita la o selecţie de pelicule proiectate gratuit şi primeau, cu condiţia cumpărării unui bilet, popcorn şi suc gratuit. În plus, doritorii au putut juca bowling sau billiard tot gratuit.

Desigur că, cel mai aşteptat moment al sărbătorii a fost concertul trupei Akcent, care, deşi anunţat la ora 18, a început abia cu o oră mai târziu, după ce diverse trupe locale de dansatori şi-au arătat talentele.

Pe măsură ce se apropia show-ul formaţiei Akcent - prezentat, la fel ca şi celelalte momente, de Mihaela Bar - spectatorii se adunau în număr tot mai mare în zona Cortina a OSC, ajungând la aproximativ 400 de persoane.

Mulţi dintre cei veniţi au dovedit că sunt fani, cântând alături de Adi, Sorin şi Mihai atât hiturile vechi cât şi cele noi. Iar cântăreţii i-au încurajat, fiind relaxaţi, conversând cu publicul şi salutându-şi fanii pe rând.

La final, spectatorii s-au îmbulzit la coadă la un stand special amenajat pentru cei care au dorit să se pozeze cu invitaţii speciali şi să le obţină autograful.