Elevii claselor I - XI care au card de călătorie şi sunt înscrisi în anul şcolar 2022- 2023 la o unitate de învăţământ de pe raza municipiului Oradea beneficiază de gratuitate la transportul public local pe durata anului şcolar prin validarea în mijlocul de transport a cardului de călătorie care este valabil până la data de 31.08.2023.

OTL a actualizat automat valabilitatea abonamentelor de elev pentru clasele I - XI fără obligaţia prezentării la chioşcurile OTL a elevilor.

Liceenii care au peste 18 ani sunt rugaţi să se prezinte la punctele de încărcare a abonamentelor pentru actualizarea valabilităţii cu o adeverinţă că sunt înscrişi în anul şcolar 2022-2023.

Elevii care nu au card de călătorie sunt rugaţi să se deplaseze la Punctul de preluare a datelelor din Autogara Nufărul sau Punctul de preluare date Rogerius cu o adeverinţă de la unitatea de învăţământ care atestă că sunt înscrişi în anul şcolar 2022-2023, pentru emiterea cardului de călătorie.

Elevii clasei 0 vor primi cardurile de călătorie la şcoală după începerea anului şcolar şi centralizarea listelor emise de şcoli.

Călătorie plăcută!

Şef Birou Comercial
Labanc Vasile
OTL SA

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!