Sâmbătă, 1 August 2020, ora 7.30, a pleacat în cursă, având călători la bord, noul tramvai Imperio.

Călătorii care au urcat în staţia Nufărul şi-au exprimat, cu voce tare, admiraţia, dar şi încântarea de a fi primii orădeni care circulă cu Imperio. Impresiile "la cald" au fost acelea de confort, de estetic, de silenţios şi, nu în cele din urmă, de mândrie.

Au impresionat, de asemenea, şi informaţiile, atât cele vizuale (harta liniei cu staţiile afişate pe ecranele din interior), cât şi cele acustice (staţia în care urmează să oprească tramvaiul, avertizarea în ce priveşte validarea cardului de călătorie şi a biletelor), destinate călătorilor.

Camerele de supraveghere din interior au fost considerate ca fiind un plus în ceea ce priveşte siguranţa pe parcursul călătoriei.

Cu cele 4 garnituri Imperio, Oradea are cea mai bună flotă de tramvaie din ţară.

După finalizarea tuturor probelor, cele patru garnituri de tramvai vor circula pe toate liniile din oraş.

Sperăm, şi în egală măsură, ne dorim ca cei care vor călători cu noile tramvaie, dar şi cu autobuzele achiziţionate de curând, să se alăture eforturilor noastre şi să le menţină curate, astfel încât să ne putem bucura de confortul şi de plăcerea de a circula civilizat. Rugăm, în acest sens, călătorii să nu pună bagajele pe scaune, pentru a proteja tapiţeria, astfel încât aceasta să rămână la fel de estetică.

Vă mulţumim că aţi ales OTL şi vă dorim Călătorie Plăcută!

Carmen Tocuţ
spec. relaţii publice