OTL: Descoperă lumea accesibilă!

Societatea de transport local Oradea a realizat mai multe clipuri video informative pentru a-i ghida pe orădeni cu privire la modul în care se utilizează rampele de acces în tramvaie și autobuze, destinate persoanelor cu dizabilități.

Aceste clipuri au fost create cu scopul de a face călătoria cu mijloacele de transport în comun, de pe raza municipiului nostru, o experiență mai ușoară și mai plăcută pentru cei cu nevoi speciale.

Video-urile demonstrative vizează toate tipurile de autobuze și tramvaie care sunt dotate cu trapă.

„La OTL, ne străduim să oferim servicii de transport cu adevărat incluzive și accesibile pentru toată comunitatea noastră. Comunitatea noastră este importantă pentru noi, iar accesibilitatea este un angajament pe care îl luăm în serios. Aceste resurse video sunt doar unul dintre numeroasele eforturi pe care le depunem pentru a face viața mai bună pentru toți călătorii noștri’’, transmite conducerea societății de transport local.

Clipurile video pot fi vizualizate pe site-ul OTL-ului – www.otl.ro, secțiunea Informații, subsecțiunea Accesibilitate - https://otl.ro/index.php/ro/informatii/accesibilitate și pe pagina proprie de facebook.

De asemenea, acestea sunt disponibile și pe youtube:

1. Utilizare trapă automată în cazul autobuzelor:

2. Utilizare trapă manuală în cazul autobuzelor:

3. Utilizare trapă la tramvaiele Siemens:

4. Utilizare trapă la tramvaiele Astra:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!