Societatea de transport OTL a depus, luni, o reclamaţie la Inspectoratul de Poliţie Bihor, cerând identificarea şi pedepsirea vandalului care, săptămâna trecută, s-a plimbat cu bicicleta prin tramvai şi a încercat să distrugă mai multe scaune, reuşind să rupă spătarul unuia dintre ele, în timp ce era filmat şi încurajat de nişte prieteni.

"În urma înregistrării video pe care am vizionat-o, am decis să depunem o reclamaţie împotriva făptaşului. Am solicitat identificarea făptaşului şi sancţionarea acestuia conform legii", a declarat directorul general al OTL, Viorel Pop.

În urma ieşirii sale, orădeanul identificat de BIHOREANUL ca fiind Bogdan Tiponuţ, de 18 ani, fost elev la Liceul cu Program Sportiv Bihorul, a reuşit să distrugă complet un scaun al tramvaiului. "Încă lucrăm la estimarea pagubelor. Am cerut o ofertă de preţ pentru un scaun similar", a precizat directorul OTL.

În "aventura" sa, vandalul orădean a fost însoţit de doi prieteni, între care o tânără care fuma în tramvai şi îl încuraja: "Bă, Tiponuţ, rupe scaunele! Hai că poţi! Mai fă o dată! Rupe-l, dă-l dracului!". Se pare că fata are 16 ani şi este şi ea elevă la LPS Bihorul.

Citeşte AICI şi articolul: Şmecheri de Oradea: Un grup de tineri, filmat în timp ce vandalizează un tramvai: "Rupe-l, bă!"