În contextul restricţiilor care au fost luate în 26.10.2020 de către Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgență Bihor pentru perioada 27.10 - 02.11.2020 în Oradea, în scopul reducerii răspândirii coronavirusului COVID-19, S.C. O.T.L. S.A. va lua următoarele măsuri:

- Va efectua curse pe liniile de tramvai şi autobuz conform unor programe de circulaţie fără şcoală, adaptate situaţiei existente;

- Tramvaiele vor fi dezinfectate în continuare cu atomizor cu motor la staţia cap linie Nufărul, iar autobuzele, la capetele de linii, cu echipamente de stropit portabile; de asemenea, toate mijloacele de transport vor fi dezinfectate şi igienizate după retragerile la garaj sau depou, la terminarea programelor de circulaţie.

- Cu echipamente de stropit portabile vor fi dezinfectate şi staţiile de tramvai şi autobuz, autogările, staţiile de redresare, chioşcurile de vânzare tichete de călătorie, precum şi alte puncte de lucru administrate de OTL-S.A.

Rugăm publicul călător să ne sprijine, prin acţiunile lor, în efortul comun de prevenire a îmbolnăvirii utilizatorilor transportului public şi a angajaţilor OTL-S.A. cu coronavirus (Covid-19).

OTL