Reprezentanţi ai regiei de transport local, ai operatorilor de transport intrajudeţeni, dar şi ai Primăriei, ARR, Poliţiei şi Poliţiei Comunitare s-au întâlnit, marţi, în sala mare a Primăriei, ca să discute noi reguli de transport în municipiu.

La reuniunea la care a participat şi primarul Ilie Bolojan, OTL a propus amenajarea a cinci staţii de care să se folosească firmele de transport din judeţ, mai precis la pasajul Dacia, la Gara Centrală, în parcarea de pe strada Dobrogeanu Gherea, la alveola de pe Bulevardul Decebal (lângă magazinul Livela) şi în capăt la Nufărul. "Ratele" unei anumite firme vor putea folosi, însă, o singură staţie, la alegere.

De asemenea, la întâlnire s-a discutat necesitatea amenajării unei noi autogări, ca loc fiind propus tot capătul cartierului Nufărul.

Potrivit unui comunicat de presă al OTL, la întâlnire au fost mulţi reprezentanţi ai firmelor de transport, evenimentul de marţi fiind doar un prim pas în aprobarea şi aplicarea regulilor propuse de regia de transport local.