Cei doi organizatori ai protestelor de stradă anti-Guvern şi anti PSD din Oradea, Sebastian Duma şi Cristian Klapan, au lăsat, marţi dimineaţă, o cutie cu ouă la uşa sediului PSD Bihor. 

"Dacă nu aveţi "ouă" să scăpaţi de Liviu Dragnea, vă dăm de la noi... #continuăm", a fost mesajul scris pe cutia de ouă.

Cei doi protestatari au fost văzuţi de un bărbat care vorbea la telefon pe holul clădirii din Piaţa 1 Decembrie şi care i-a întrebat sec: "Ce-i cu astea?". Duma i-a spus că sunt exact ce scrie pe mesaj: ouă ca să prindă curaj să-l schimbe pe Dragnea.

Potrivit lui Duma, protestatari din întreaga ţară fac şi ei la fel marţi şi lasă coşuri cu ouă la sediile organizaţiilor PSD. "Se ştie că Liviu Dragnea este capul răutăţilor. Omul ăsta e cel care a tras sforile pentru Ordonanţa 13", a explicat Duma.

"Este un mesaj alternativ şi încercăm toate formele pentru a sensibiliza coaliţia celor care ne-au făcut să ieşim în ţară", a spus şi Cristian Klapan.

În continuare, seară de seară, de la ora 19 orădeni nemulţumiţi de Guvernul PSD-ALDE ies la protest în Piaţa Unirii. Chiar dacă în număr tot mai mic, manifestanţii nu vor să renunţe la acţiunea lor, convinşi că Guvernul trebuie să-şi dea demisia.