După ce a fost revocat de la şefia Spitalului Municipal, doctorul Ovidiu Laurean Pop s-ar putea întoarce ca şef în această unitate. Iniţiativa îi aparţine decanului Facultăţii de Medicină şi Farmacie, Florian Bodog, cel care trebuie să facă propuneri pentru fiecare şef de secţie din spitalele clinice.

Bodog l-a propus pe dr. Ovidiu Laurean Pop şef al Serviciului de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu, funcţie pe care Pop o va prelua doar dacă va primi şi acordul Consiliului de Administraţie al Spitalului, cel care l-a eliberat din funcţie, pentru conflict de interese, la finele anului trecut.

Propunerea lui Bodog a primit deja avizul conducerii Universităţii din Oradea, mai precis a Senatului universitar, care a aprobat şi alte propuneri ale decanului pentru câteva secţii ale Spitalului Clinic CF Oradea.

Astfel, dr. Gabriel Dan Sirca a fost propus şef al Secţiei de Medicină Internă, dr. Sorina Emilia Magheru şefă a Secţiei de Cardiologie, iar dr. Gelu Cristian Vrabie şef al Secţiei Clinice de Chirurgie Generală.