Tânărul orădean Ovidiu Lazăr a părăsit emisiunea Vocea României. În ediţia de marţi seară, orădeanul de 18 ani s-a duelat cu negresa Julie, cântând melodia lui Michael Jackson "Black or white", iar antrenorul celor doi, Horia Brenciu, a preferat să continue concursul cu tânăra.

Totuşi, Ovidiu i-a impresionat pe antrenorii de la Vocea României. "El a fost mult mai potrivit pe piesă, ca nerv, cadenţă", a comentat Marius Moga despre prestaţia lui Ovidiu.

Inclusiv Brenciu şi "asistenta" sa, Monica Anghel, au recunoscut tânărul a evoluat mult şi că vocea sa e promiţătoare. "Trebuie să recunoaştem că puştiul ăsta de 18 ani a evoluat foarte mult. Mi-a fost teamă că nu va putea să cânte această piesă, în timp ce Julie a cântat bine chiar de la repetiţii", a spus Monica Anghel.

Înainte de a spune pe care-l alege, Horea Brenciu a precizat că decizia e una din cele mai grele pe care le-a avut de făcut în emisiune. Tocmai de aceea, Brenciu i-a şi promis orădeanului că îl va lua cu el în concerte, după ce a anunţat că în emisiune continuă cu Julie.

Oradea a rămas reprezentată în emisiunea de la Pro TV doar de orădeanul prin adopţie David Bryan, care a trecut de etapa duelurilor şi va evolua în emisiunile live, făcând parte din echipa lui Marius Moga.

Vezi aici cum a cântat orădeanul în duel!