Interpretul grupului Vivere, Ovidiu Lazăr, nu a reuşit să urce pe primele locuri ale celei de-a 40-a ediţii a Festivalului de la Mamaia, după ce sâmbătă a concurat în finala secţiunii de interpretare a concursului.

Orădeanul de numai 16 ani s-a calificat în finală alături de alţi 14 participanţi după ce a cântat piesa "Cât de frumoasă eşti", compusă de Andrei Tudor, iar sâmbătă seara, pe scena Teatrului Soveja din Constanţa a interpretat melodia "Oameni", a compozitorului Marius Ţeicu.

"Ovidiu s-a descurcat bine având în vedere că este primul an în care concurează la festivaluri pentru cei mari. A intrat în finală şi a interpretat piese grele", a spus Valeria Mişcuţia, coordonatoarea grupului Vivere.

Trofeul Festivalului de la Mamaia a fost adjudecat de Daniela Mihaela Cojocaru, care a cântat piesa "Trurli", compusă de Vasile Vasilache.

La 16 ani, Ovidiu Lazăr se poate lăuda cu un palmares important la festivaluri de muzică pentru copii din ţară şi străinătate. Printre cele mai importante premii pe care le-a obţinut se numără şi trofeele concursurilor Mamaia Copiilor şi Delfinul de Aur, ambele fiind obţinute în 2007.