O femeie din Statele Unite l-a dat în judecată pe rapperul P. Diddy. Americanca Valerie Joyce Wilson Turks, în vârstă de 41 de ani îi cere acestuia daune de 1 miliard de dolari şi îl acuză pe muzician că ar fi fost implicat în organizarea atacurilor de la World Trade Center, potrivit Mediafax. Valerie Joyce Wilson Turks nu a precizat care sunt motivele care o determină să creadă că P. Diddy a fost implicat în atentatele teroriste din 11 septembrie 2001.

Valerie Turks a deschis o acţiune la Curtea Superioară din Los Angeles împotriva rapperului, a fostei iubite a acestuia Kim Porter şi a lui Rodney King, un bărbat devenit celebru în Statele Unite după ce a fost agresat de forţele de poliţie în 1991.

Americanca zice că a fost iubita lui Diddy şi că ar avea un fiu împreună cu acesta: Cornelius Wilson, în vârstă de 23 de ani. Mai mult decât atât, Turks susţine că vedeta americană i-a agresat fiul, care a avut nevoie de spitalizare, şi i-ar fi furat un jeton pe care ea l-ar fi câştigat într-un casinou din Mississippi, care ar valora în prezent câteva sute de milioane de dolari.

Potrivit unor copii după documente oficiale obţinute de un site din SUA, Valerie Joyce Wilson Turks i-a cerut rapperului american să îi plătească o pensie alimentară de 900 de milioane de dolari şi daune morale în valoare de 100 de milioane de dolari.

Femeia a cerut de asemenea emiterea unui ordin de restricţie împotriva muzicianului, însă judecătorul a refuzat solicitarea. Presa americană nu se aşteaptă ca Valerie Joyce Wilson Turks să ajungă departe cu solicitările ei în justiţie. Judecătorul cazului a stabilit o audiere preliminară să aibă loc pe 31 ianuarie.