Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, Cosmin Pantea, rămâne pe loc. Solicitarea făcută de şefii săi, care voiau să-l aducă la Oradea, într-o tentativă - dată ca sigură - de a-i băga „sub preş” problemele de comportament, a fost refuzată de conducerea Parchetului General după ce manevra a fost deconspirată de BIHOREANUL.

Omului i se găsise chiar şi înlocuitor, o procuroare orădeancă din Negreşti Oaş, care ceruse să fie mutată la Salonta, căci la Oradea nu erau posturi, dar a fost „prelucrată” să se mulţumească cu Beiuşul, de unde să poată fi „extras” Pantea.

În final, după ce Bihorel a stricat şusta, prim-procurorul va trebui să-şi vadă în continuare de șefie, evident, fără metehnele de dictator şi fără întâlniri nocturne cu poliţiste în sediu.

Oricum, e vorba doar de câteva săptămâni, căci mandatul îi expiră la sfârşitul anului, iar omul nici nu s-a deranjat să se înscrie la examenul din astă toamnă pentru unul nou, fiind asigurat de şefi că va conduce, în continuare, cu delegaţie.

Rămâne de văzut, deci, ce aduce anul la Parchetul Beiuş...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!