ISU Bihor a anunțat, sâmbătă dimineață, care au fost pagubele produse vineri seară în județ, din cauza ninsorilor abundente și a vântului.

Pe DN 75, între Arieșeni și Vârtop, s-a produs o avalanșă, motiv pentru care drumul a fost blocat pe ambele sensuri, pentru două ore.

„S-a acționat cu două utilaje pentru degajarea drumului. În momentul de față se circulă pe ambele sensuri în condiții de iarnă. În continuare sunt condiții favorabile pentru producerea de avalanșe”, a transmis ISU Bihor.

Redeschiderea drumului a fost anunțată sâmbătă dimineață și de CNAIR. 

Pe de altă parte, ninsorile abundente au lăsat numeroși bihoreni în întuneric. În satul Luncasprie din comuna Dobrești, doi copaci și doi stâlpi de curent au căzut, iar întreaga localitate a rămas fără alimentare cu energie electrică.

„În urma fenomenelor meteo produse și celor precizate de Electrica, au avut loc avarii la rețeaua de alimentare cu energie electrică, în urma cărora un număr de 320 gospodării din 4 localități au rămas fără alimentare cu energie electrică”, a declarat Alina Butaci, de la biroul de presă al ISU Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!