Pe strada Moscovei nr. 5, clădirea construită în 1895, după planurile arhitectului Rimanóczy Kálmán jr., care acum adăposteşte Filarmonica din Oradea, şi-a recăpătat strălucirea.

După ce ani de zile au avut un aspect ruşinos, faţadele palatului au fost reabilitate, iar toate decoraţiunile şi ornamentele spectaculoase - refăcute. 

Comandate de Consiliul Judeţean Bihor, lucrările au fost executate de asocierea firmelor Drum Asfalt și Trameco, la valoarea de 2,2 milioane lei. Pe lângă reabilitarea faţadei, muncitorii au schimbat acoperişul şi au făcut şi reparaţii la elementele de tâmplărie.

Din anul 2002, clădirea Filarmonicii este în litigiu. Episcopia Romano-Catolică a solicitat retrocedarea imobilului, motiv pentru care CJ Bihor nu a mai făcut investiţii semnificative. În vara anului 2019, CJ Bihor şi Episcopia au încheiat un acord care a permis reabilitarea faţadelor, cu menţiunea că, dacă imobilul va reveni Episcopiei, aceasta va plăti contravaloarea lucrărilor, din care se va scădea preţul de uzură.