Lângă Oradea și-a deschis porțile Paleus Resort, o oază ideală de relaxare și totodată o bună destinație pentru gurmanzi. La noul complex deschis în Paleu, oaspeții găsesc un hotel cochet și confortabil, un restaurant cu delicatese locale, gătite din ingrediente naturale, o cramă bogată și o piscină încălzită.

Hotel cu... personalitate

Situat pe strada Oxigenului din Paleu și înconjurat de dealuri, Paleus Resort își invită oaspeții fie să se relaxeze, fie să se bucure de mese bogate, totul într-un ambient elegant, cu accente rustice.

Complexul a fost realizat cu pasiune de doi soți din Bihor, care s-au preocupat să-l transforme într-un loc ideal atât pentru turiștii care vizitează Oradea și împrejurimile, cât și pentru oamenii locului. „Este mai mult decât un business. Am pus suflet în acest proiect”, spune proprietarul.

Hotelul are opt camere, plus una de tip „suite”, dedicată familiilor, designul elegant fiind gândit astfel încât să le ofere oaspeților senzația de intimitate și de relaxare. Câteva dintre camere au chiar propria lor terasă, cu priveliște încântătoare.

Arome autentice

În ceea ce privește restaurantul de la Paleus Resort, acesta este deschis toată săptămâna oricărui gurmand, nu doar oaspeților hotelului. Amenajat cu lemn, cărămidă și decorațiuni vintage, este ideal pentru prânz sau cină, savurate în doi, în familie sau cu prietenii.

Meniul este unul tradițional, dar cuprinde și preparate mediteraneene. Clienții pot opta, de pildă, pentru mâncăruri ca gulaș de porc, obrăjori de vită cu găluște, papricaș de pui cu găluște, păstrăv la grătar.

E important de subliniat că în bucătăria Paleus se folosesc ingrediente naturale și de calitate, astfel că oaspeții se pot bucura de mese bogate, cu gusturi autentice. „Folosim materie primă de calitate, chiar dacă este mai scumpă. Vrem ca oaspeții noștri să se bucure de preparate din ingrediente naturale, fără E-uri”, spune proprietarul Paleus Resort.

Pentru luna octombrie, restaurantul Paleus Resort are în meniu și oferte: ciolan cu fasole și dulceață de ceapă roșie, servit cu bere Csiki artizanală, la draft, sau burger de vită Paleus cu cartofi dulci și salată coleslaw, alături de bere artizanală Csiki cu gust de zmeură.

Poftiți la degustare!

Gazdele vor ca bihorenii și turiștii să se convingă de aromele deosebite din bucătăria Paleus Resort, astfel că, pe 21 octombrie, între orele 14 și 17, organizează un eveniment de degustare gratuită a bunătăților din meniul noului restaurant.

Astfel, cei curioși vor putea să încerce mini-porții din preparatele tradiționale și mediteraneene, atent pregătite de bucătari, din ingrediente naturale. Curioșii trebuie doar să confirme participarea pe pagina de Facebook Paleus Resort sau la numărul de telefon 0743.991.000.

Paleus Resort are și o cramă bogată și intimă, numai bună pentru serate între prieteni, ba chiar și pentru evenimente de tip team-building. Aceasta va găzdui în curând și degustări de vin.

De altfel, complexul din Paleu poate găzdui nunți, botezuri, petreceri aniversare sau evenimente team-building cu circa 50-60 de persoane.

În plus, oferta complexului este completată de o piscină încălzită și o zonă de lounge, dotată cu șezlonguri, vestiare și loc de joacă. Și acestea sunt deschise tuturor celor care vor să uite de agitația urbei, fără a merge totuși prea departe de oraș...

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!