Preţuri speciale, în exclusivitate la Interioo, la colecţiile anului 2021 provenite de la Tubadzin, principalul producător polonez de plăci ceramice, lider în inovaţie şi inspiraţie în design interior, cu ocazia Zilelor Tubadzin la Interioo.

Zilele Tubadzin vin în întâmpinarea clienţilor Interioo cu o selecţie de plăci ceramice menite să dea valoare fiecărui spaţiu. Iubitorii de plăci ceramice de calitate, cu un design modern, care au puterea de a transforma spaţiile în care sunt amplasate în adevărate opere de artă pentru fiecare zi vor beneficia de reduceri consistente la colecţiile noului an de la Tubadzin.

Evenimentul Zilele Tubadzin este propunerea Tubadzin Group pentru cei care doresc soluţii unice pentru proiectele lor de amenajare.

Create după cele mai noi trenduri în design interior, Tubadzin oferă cinci linii de produse: Tubadzin, Color - plăci de format mare cu culori profunde, Pastele - create pentru aplicaţii de proiecte de investiţii şi un sub-brand proprietar numit Tubadzin - creaţia Maciej Zień, celebru designer de modă.

Colecţiile noi de la Tubadzin cuprind piese ceramice într-o varietate de stiluri, urmând trendurile globale de design: de la cele cu design modern, feminin cu motive florale şi animale precum Colecţia Modern Pearl, la cele geometrice, structurale, pe tonuri de verde şi motive naturale precum Colecţia Touch sau care urmează trendurile marmorate, glossy, în tonuri închise cu format supradimensionat, precum Colecţia Amber Vein, o colecţie semnată Maciej Zień.

Oricare ar fi bugetul şi planul tău de amenajare, la Interioo vei găsi inspiraţia de care ai nevoie şi sprijinul profesionist al consultanţilor iar cu ajutorul designerilor de interior Interioo şi a programului de design 3D gratuit vei putea vizualiza mai uşor cum va arăta spaţiul pe care doreşti să îl amenajezi.

Showroomul Interioo este deschis şi în weekend astfel încât să poţi veni să te inspiri şi să te bucuri de o adevărată experienţă a amenajărilor interioare. Zilele Tubadzin te vor surprinde atât cu calitatea excepţională a pieselor ceramice realizate cu măiestrie, cât şi cu preţuri speciale, potrivite bugetului tău de amenajare.

Interioo - ERA Home Center
Aradului nr. 62
Oradea România
www.interioo.ro

(advertorial)