Începutul anului a adus la Las Vegas cel mai mare târg de electronice, CES 2013, care "defineşte" trendurile anului în materie de aparatură.

Panasonic a lansat acolo o nouă linie de televizoare "deştepte" şi cu touch-screen Viera. Inedit e un nou model premium de neoplasmă care se situează peste linia VT, şi anume seria ZT.

Interfaţa intuitivă permite utilizatorului să găsească rapid şi uşor ce caută, având totodată posibilitatea ca cinci persoane să îşi seteze preferinţele, ceea ce face televizoarele să fie perfecte pentru o familie.

De asemenea, pe noile televizoare pot fi transferate foarte uşor fişiere video sau fotografii de pe smartphone ori de pe tabletă. Totodată, TV-urile pot fi controlate... prin vorbe. Sistemul de recunoaştere a vocii permite utilizatorului să folosească televizorul prin comenzi vocale.

Mezamir este partener Panasonic din 2002, iar de anul trecut are statutul de importator pentru toată gama de produse a producătorului japonez, de la echipamente audio-video la electronice şi electrocasnice, produse foto, de telecomunicaţii, produse profesionale (scanere, camere video, proiectoare, plasme, LCD-uri ), toughbook-uri şi accesorii.

Produsele se pot achiziţiona din magazinul situat în Crişul Shopping Center, la etajul 4 Oradea, cât şi pe www.magazinpanasonic.ro.

(Advertorial)