Un incendiu violent a cuprins, luni dimineaţă pivniţa unui imobil în care locuiesc mai multe familii, pe strada Olteniei din Oradea. Două echipaje de pompieri de la Detaşamentul 1 şi echipajul de terapie intensivă din cadul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana (ISU) au fost mobilizate la eveniment.

"Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au evacuat de urgenţă locatarii clădirii, fumul degajat de incendiul care se manifesta cu violenţă la nivelul subsolului, periclitând siguranţa celor care domiciliau în apartamentele imobilului respectiv", se arată într-un comunicat al ISU.

Pompierii au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă, reuşind să împiedice propagarea focului la întregul subsol şi la locuinţe.

Cel mai probabil focul a pornit de la fumatul în locuri nepermise. "Au fost afectate şase boxe amenajate la subsol, arzând pereţii (din lemn) despărţitori ai acestora şi deşeuri de lemn şi hârtie. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită", mai arată comunicatul ISU.