Cei care iubesc caii sunt invitați, duminică, în centrul municipiului Oradea, unde, în preambulul Concursului Internațional de Atelaje, ce se va desfășura la Oșorhei săptămâna viitoare, va avea loc o paradă de atelaje cu doi și patru cai.

Potrivit unui anunț făcut pe Facebook de Primăria Oșorhei, parada prin centrul Oradiei se va desfășura duminică, 21 aprilie, începând cu ora 15.

„8 atelaje cu 2 cai și 4 cai ne vor încânta privirile pe traseul Primăria Oradea, Piața Unirii (unde vom staționa 15 minute pentru ca spectatorii să admire în voie caii și atelajele), Str. Traian Moșoiu, Podul Sf. Ladislau, Str. Iosif Vulcan, Prefectură și Consiliul Judeţean Bihor, Piața Ferdinand, staționare 15 minute, revenire pe Podul Sfântul Ladislau și retragerea spre Str. Tudor Vladimirescu”, se arată în informare.

Suita va fi condusă chiar de primarul comunei Oșorhei, Ioan Gligor, în calitate de organizator al paradei și al Concursului Internațional de Atelaje, care se desfășpară anual în comuna de lângă Oradea.

Caii care vor putea fi admirați în centrul Oradiei vor fi unii de rasă, campioni internaționali, iar pe traseu vor opri pentru a saluta publicul, inclusiv la Primărie și la sediul Prefecturii și al CJ din Parcul Traian.

„Parada este un preambul al Concursului Internațional de Atelaje Oșorhei, 25-28 aprilie 2024 (Concurs Internațional Atelaje 2024 - Oșorhei - Pășunea Berkeș) organizat de Primaria Oșorhei, C.S. Oșorhei, Federația Ecvestră Română în parteneriat cu Visit Oradea, Primăria Oradea și cu sprijinul sponsorilor”, se mai arată în postare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!