Primarul Ilie Bolojan a anunţat, vineri, că a semnat la sediul Primăriei împreună cu Marcel Boloş, directorul general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, contractul de reabilitare şi dotare a Colegiului Tehnic Mihai Viteazul din fonduri europene.

"Valoarea contractului este de peste 6 milioane lei, din care 2% este contribuţia noastră, iar diferenţa bani europeni. Vom începe lucrările în această vară. Până anul viitor lucrările vor fi gata.

La finalul acestora vom avea încă o şcoală de nivel european ca dotare în Oradea, care va putea asigura un învăţământ profesional de calitate. Mulţumesc colegilor din primărie care s-au ocupat de proiect şi conducerii colegiului pentru realizarea acestui proiect", a scris Ilie Bolojan pe pagina sa de Facebook.

Investiţia va presupune reabilitarea termică a clădirii Colegiului Tehnic Mihai Viteazul, refacerea finisajelor interioare, dotarea cu infrastructură educaţională specifică şi reabilitarea instalaţiilor de forţă şi de apă-canal.

Citeşte şi articolul: Milioanele lui Bolojan: Primarul Oradiei anunţă noi investiţii de 300 milioane euro din fonduri europene