Proprietarii cafenelei Yellow Submarine au serbat un an de existenţă în parcarea ERA Shopping Park, alături de cei mai fideli dintre orădeni.

Nu au lipsit berea, micii dar şi băuturile mai tari precum J&B sau Jack Daniels. Cea mai tare trupă care a fost invitată a fost şi prima care a început show-ul. Paraziţii au urcat pe scenă în jurul orei 22 şi au reuşit să îi facă repede pe orădeni să ridice mâinile în aer. Cheloo, Ombladon şi FrakaDaDisk au încercat să mulţumească pe toată lumea cântând atât piese de pe albume mai vechi cât şi melodii noi, de pe ultimul album al lui Cheloo, "Cel care urăşte".

Unul dintre momentele incendiare s-a consumat spre finalul concertului când trupa Paraziţii a "dedicat", sub ochii forţelor de ordine, o piesă Poliţiei Române. Priveliştea a fost viu colorată, spectacolul oferit de Paraziţii fiind întregit de jocul spectaculos de lumini şi de flăcările care ţâşneau de-o parte şi de alta a scenei.

Dacă la concertul Paraziţii au fost prezenţi circa 400 de orădeni, când pe scenă a urcat DJ Optik, atmosfera s-a mai diluat. A urmat Emil Lasaria, Adrian Eftimie şi Raoul. Concertul s-a încheiat dimineaţa când cei mai rezistenţi dintre orădeni i-au putut asculta pe Sllash and Doppe.

Petrecerea va continua sâmbătă, de la ora 12, când DJ Andrew va da tonul unui retro-party. La ora 16, orădenii îşi pot pune costumele de baie, căci sunt invitaţi la o petrecere în apă. Organizatorii vor duce în parcare o piscină imensă, iar participanţii se vor putea bălăci pe ritmurile mixate de TudOtto & Gemini Bros. De la 21, va concerta Guess Who, iar distracţia va continua cu R.O.A, Şuie Paparude (evenimentul principal al serii), Gojira şi DJ Limun & DJ K-LU (afterhours). Pentru ca festivalul să fie unul "extrem", doritorii vor putea să facă bungee-jumping chiar în parcare.

Biletul de intrare pentru o zi de festival costă 25 de lei, iar pentru full-acces pe toată durata preţul s-a ridicat la 40 de lei. Tichetele pot fi cumpărate de la cafeneaua Yellow Submarine (strada V. Alecsandri), de la Hotelul Ramada, din reţeaua de librării Diverta, dar şi de la intrare.