Copiii care locuiesc în zona străzii Ion Bogdan vor putea să se joace într-un parc nou amenajat, în spatele Grădiniţei 14.

Parcul are un teren de baschet, un complex cu aparate de joacă şi alei de promenadă, iar în zilele următoare vor fi montate şi băncile şi coşurile de gunoi.

"Primăria doreşte să mulţumească firmei Construcţii Bihor care a amenajat parcul pe cheltuiala proprie, a completat terenul cu pământ, a realizat aleile de acces, a asfaltat terenul de baschet şi a montat panourile de baschet, a amenajat locul de joacă şi a montat aparatele de joacă pentru copii", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei, dat publicităţii miercuri.

Totodată, operatorul licenţiat de salubritate al Oradiei, RER Ecologic Service, a salubrizat zona, a toaletat arborii şi a semănat iarba pe pământul proaspăt împrăştiat.

Primarul Ilie Bolojan şi viceprimarul Mircea Mălan au avut şi o întâlnire cu cetăţenii din zonă, la care au discutat despre lucrările care au fost efectuate, ce mai trebuie realizat în zonă, precum şi despre posibilitatea amenajării unui teren de sport în curtea grădiniţei.