Vineri seară, poliţiştii s-au făcut stăpâni peste mai multe locuri de parcare din faţa restaurantului Leonesse, din strada Vasile Alecsandri. Orice şofer încerca să parcheze era oprit şi trimis să-şi caute alt loc, chiar dacă locuia chiar în clădirile de lângă restaurant. "Asta este o ofensă la adresa cetăţenilor! Cum adică nu se lasă să parcăm pe strada noastră? E revoltător", a spus unul dintre riverani, care s-a plâns BIHOREANULUI de problemă.

Într-adevăr, deşi este o parcare publică, doi jandarmi care au fost puşi planton pe locurile cu pricina au primit ordine să ţină locuri goale. Întrebaţi de reporterul BIHOREANULUI dacă ceea ce fac este legal, aceştia au răspuns că nu pot da informaţii. "Cereţi detalii la biroul de presă", a spus unul dintre ei.

Se pare că locurile de parcare erau păstrate pentru o delegaţie din Hajdu-Bihar, care urma să mănânce la restaurantul respectiv. La scurt timp însă după ce au fost fotografiaţi, poliţiştii s-au retras, iar maşinile au fost lăsate din nou să parcheze.