Abia a trecut o jumătate de an de când parcarea subterană din strada Independenţei a fost dotată cu un sistem electronic pentru afişarea locurilor libere, că deja acesta nu mai funcţionează. Asta poate din solidaritate cu parcarea de la Tribunal, care la rândul ei are afişajul electronic defect!

De câteva săptămâni, ecranul montat în exteriorul clădirii parcării din Independenţei arată că în subteran sunt 311 locuri "free", adică goale, număr care nu se mai schimbă, indiferent câte maşini intră sau ies. Previzibil, nici afişajele similare din interiorul construcţiei nu funcţionează.

Bihorel se bucură totuşi că Primăria a rezolvat o altă problemă, iar acum se poate plăti şi cu cardul la automatul amplasat şi el aiurea, la suprafaţă, în capătul dinspre sinagogă al parcării, şi care, total neprofesionist, a fost tapetat cu autocolante ajutătoare scrise de mână.

Dacă tot intră degeaba în parcare şi nu găsesc un loc liber, şoferii pot măcar plăti uşor taxa de "plimbare", de 2,5 lei, cât e tariful minim pentru parcare.