Muncitorii Selina şi angajaţii Primăriei Oradea au comis-o din nou. Pe strada Milcovului, unde la comanda municipalităţii firma realizează o parcare rezidenţială, un copac uscat aproape în întregime a rămas în picioare.

Lucrările au început în urmă cu câteva săptămâni, culmea, tocmai cu toaletarea sau tăierea arborilor care încurcau amenajarea parcării. Locatarii povestesc că muncitorii au tăiat 4 copaci sănătoşi, dar care stăteau în calea viitoarelor locuri, lucru care nu i-a supărat, căci zona e înghesuită şi are nevoie de spaţii pentru maşini. Numai că neatins de muncitori a rămas un copac uscat aproape în întregime.

"L-au lăsat aici, ca pe maşinile noastre să cadă crengi uscate sau ca peste o lună să vină să refacă lucrarea, cu alţi bani?", se întreabă o locatară. Chestionat în legătură cu aberanta situaţie, şeful Biroului Drumuri şi Poduri din Primărie, Leontin Pătcaş, a recunoscut că nu ştie care e starea copacilor, dar a promis verificări. "Dacă e într-adevăr uscat, îl tăiem", zice Pătcaş.