Primăria le pregăteşte orădenilor noi parcuri şi locuri de agrement. Un şantier deschis pentru realizarea acestui obiectiv este în Parcul Salca II, aflat în vecinătatea parcului Salca I, între malul Peţei şi complexul comercial Lotus.

În prezent, muncitorii lucrează aici la amenajarea aleilor, a pergolelor şi a foişorului, precum şi la staţia de pompare, şi montează instalaţiile electrice, pentru irigare şi pentru alimentarea cu apă potabilă a cişmelelor.

De asemenea, va fi amenajată o cascadă şi vor fi montate bănci, coşuri de gunoi şi panouri de informare. Lucrările au fost adjudecate de asocierea Constructorul Sălard şi Gardener, pentru 2,3 milioane lei, fiind programate să se încheie în luna iunie.

Concomitent, muncitorii firmei Abed Nego amenajează pe strada Ion Bogdan, în vecinătatea sediului ABA Crişuri, două terenuri de sport în suprafaţă totală de 2.700 metri pătraţi. De asemenea, în Parcul Brătianu se amenajează încă un teren de baschet, această lucrare fiind finanţată printr-o sponsorizare oferită de societatea Madrugada.