Primăria a anunţat marţi că lucrările de introducere a iluminatului public pe malurile Crişului Repede între Podul Decebal şi Podul Densuşianu, dar şi în Parcul Seleuş din Nufărul au fost finalizate luni de către firma Luxten.

Introducerea iluminatului pe malurile Crişului Repede în aval de Podul Decebal a demarat în luna octombrie şi a constat în montarea a 106 stâlpi de iluminat, dispuşi atât în zona de promenadă cât şi în zonele dintre blocuri, adică în parcări sau locuri de joacă. Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la 1.305.000 lei.

"Această lucrare face parte din înţelegerea încheiată cu Direcţia Ape Crişuri Oradea pentru reabilitarea malurilor Crişului Repede şi crearea unor zone de agrement. Urmează ca în continuare să montăm bănci, coşuri de gunoi, aparate de joacă, să nivelăm terenul, în aşa fel încât la primăvară spaţiul să fie complet reabilitat", a declarat primarul Ilie Bolojan, potrivit unui comunicat trimis de municipalitate.

Tot luni, Luxten a finalizat şi lucrările la iluminatul public şi în Parcul Seleuş, unde au fost montate 51 de lămpi, costul lucrărilor ridicându-se la 729.800 lei.