Conferința Parent X va fi organizată pe 26 octombrie la Oradea, sub motto-ul „Educație pentru viitor”, iar părinții sunt chemați să-i asculte pe mai mulți speakeri, printre care experți în psihologie, medici ori doctori în științele educației.

Evenimentele din seria Parent X au fost lansate de Răzvan Vasile - prezentat drept fondatorul MBAKids și al primului software de afaceri din România - și de compozitorul Marius Moga. 

„Tematica evenimentului explorează subiecte fundamentale ale educației părinților și copiilor cu orientare către viitor, acoperind toate cele 7 arii esențiale ale vieții: mental, familial, social, vocațional, financiar, fizic și spiritual. Temele variază de la relația profundă între părinte și copil, la iubire de sine, autenticitate și recunoștință, la descoperirea potențialului interior al copiilor și strategii de pregătire a acestora pentru un viitor impredictibil dominat de tehnologie”, transmite Răzvan Vasile.

Conferința de la Oradea îi va avea ca speakeri pe Răzvan Vasile, Teodora Mețiu (expert în comunicare), dr. Cristian Andrei (doctor, psihoterapeut, autor și trainer), dr. Elena Popa (medic specialist dermatolog), Radu Bălănescu (psiholog și psihoterapeut integrativ), Daniela Gavankar (psiholog și profesor universitar), Lavinia Cherecheș (soprană), Oksana Ionașcu (trainer și mentor în educația familiei) și Marian Crăciun (doctor în științele educației, expert în carieră și vocație).

Evenimentul va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 16, la Teatrul Regina Maria. 

Biletele pentru conferința Parent X s-au pus în vânzare pe blt.ro la prețuri de 150 și 210 lei. Conform organizatorilor, „sumele din vânzarea biletelor vor fi donate către copiii din județ, sub forma a 20 de burse de studiu cu o durată de 6 luni”. 

Evenimentele din seria Parent X au fost numite așa deoarece organizatorii își propun ca cei care participă să devină părinți „de nota 10” (X, în cifre romane).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!