Părintele Constantin Necula va susţine sâmbătă, 20 iulie, de la ora 20, în piaţeta Apollo din Băile Felix, o conferinţă religioasă numită "Hristos, Evanghelia Bucuriei".

Anunţul a fost făcut de Primăria Sânmartin printr-o postare pe pagina de Facebook.

Conferinţa va fi cu intrare gratuită şi va fi moderată de preotul Florin Tomoioagă de la Parohia Ortodoxă Băile 1 Mai. 

„Părintele Necula e un om sociabil şi are mare priză la public. Am vrut să organizăm şi un eveniment pentru sufletul oamenilor din comunitatea noastră. Sunt convins ca va fi un eveniment de succes", a detaliat pentru BIHOREANUL primarul comunei Sânmartin, Cristian Laza.

Edilul a menţionat că astfel de evenimente vor mai avea loc în viitor în comuna vecină cu Oradea. 

„Iniţial ne-am dorit să fie o dezbatere între părintele Necula şi părintele Francisc Doboş, dar nu am reuşit să ne sincronizăm, aşa că undeva în toamnă va veni să susţină o conferinţă părintele Doboş, iar anul viitor ne dorim să organizăm o dezbatere cu cei doi", a menţionat Laza.

De altfel, preotul Necula a lansat în 2022, alături de preotul greco-catolic Francisc Doboş, cartea "Împăcarea cu tine însuţi", apărută la editura Bookzone.

Părintele Constantin Necula este un cunoscut teolog ortodox român, apreciat pentru predicile şi conferinţele sale, care atrag un public larg datorită stilului său accesibil. El este şi decan al Facultăţii de Teologie din Sibiu. De asemenea este activ în media, participând la emisiuni TV şi radio, precum şi pe platforme online. Unele emisiuni TV sau podcasturi publicate pe Youtube în care părintele a fost invitat să vorbească au strâns milioane de vizualizări.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!