Beatrice Comăniceanu, avocatul angajat de părinţii Mădălinei Manole pentru a cere custodia nepotului lor, Petru jr, a anunţat că cei doi nu vor mai solicita ajutorul instanţei, potrivit Libertatea.

"M-a sunat nepotul clienţilor mei şi mi-a spus să nu mai depun acţiunea. Mi-a explicat că părinţii Mădălinei s-au gândit mai bine şi, de dragul micuţului, speră să se înţeleagă pe cale amiabilă cu ginerele lor, Petru Mircea", a declarat avocatul.

Potrivit unor apropiaţi ai familiei, duhovnicul părinţilor Mădălinei ar fi cel căruia i se datorează această schimbare bruscă de atitudine. Se pare că sâmbătă, după pomana făcută pentru Mădălina, preotul i-a "muştruluit" pe părinţii acesteia, pentru că şi-au acuzat ginerele că ar fi vinovatul moral pentru sinuciderea cântăreţei.

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, nu era la curent cu noutăţile. "Nu ştiu nimic de acţiunea lor. Cât despre o înţelegere... nu avem cum să rezolvăm vreo problemă, pentru că nu am mai vorbit deloc", a declarat Mircea.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea vârsta de 43 de ani. La câteva zile după tragicul eveniment, părinţii cântăreţei Mădălina Manole au anunţat că vor custodia copilului.