Prima semifinală a celui de-al treilea sezon al emisiunii "Românii au talent" a fost transmisă, vineri seara, în direct la Pro TV. Dintre concurenţii orădeni care au reuşit să treacă de preselecţii, în prima ediţie a semifinalelor au intrat în scenă trupa Parkour Oradea şi biciclistul Roland Kiss.

De altfel, tinerii de la Parkour Oradea au şi început show-ul. Totuşi, aceştia nu au reuşit să impresioneze. "După doar o săptămână aţi reuşit să ilustraţi o zi în trafic în Bucureşti", le-a spus Andi Moisescu.

La rândul său, Mihai Petre le-a mărturisit că şi-ar fi dorit un număr mai "exploziv" şi care să transmită publicului. Andra a fost mai indulgentă: "Eu vă iert că aţi avut emoţii. Aţi vrut să pară că e un joc, dar de fapt e multă muncă".

În schimb, biciclistul Roland Kiss a ştiut şi de data aceasta să ţină publicul şi juriul atent la acrobaţiile sale. Acesta şi-a arătat îndemânarea pe bicicletă sărind pe mai multe cuburi înalte dispuse pe scena "Românii au talent".

Pe parcursul emisiunii, cei 12 semifinalişti au putut fi votaţi prin SMS de către fanii lor. La final, publicul a decis că mai departe vor merge automat Gabriela Artene, care a uimit pe toată lumea cu vocea ei, şi mentalistul Vlad Grigorescu.

Pe locurile trei şi patru după voturi s-au clasat acordeonistul Rotari Ghenadie şi micul dansator Ştefan Orheanu, cei trei juraţi alegând că în finală va merge primul dintre ei.