Parlamentarii PDL de Bihor sunt în tabăra celor care susţin remanierea imediată a Guvernului. "Guvernul trebuie să găsească soluţii imediate, nu să aştepte 6 luni, în care să se întâmple ceva. Nu mai este timp de aşteptat. 6 luni de aşteptare înseamnă sinucidere curată pentru PDL", a declarat senatorul Petru Filip.

De aceeaşi părere este şi deputatul Ştefan Seremi. "Parlamentarii doresc într-adevăr remanierea guvernului nu peste 6 luni, ci acuma". Deputatul a mai spus că amânarea remanierii "ar fi o îndepărtare între parlamentari şi Guvern". "A afost o discuţie, în interiorul grupului parlamentar, la care a fost prezent primul ministru şi câţiva miniştri şi s-a discutat tocmai necesitatea unei evaluări a miniştrilor", a mai spus Seremi.

Judeţul Bihor este are trei reprezentanţi ai PDL în Parlament: senatorul Petru Filip şi deputaţii Ştefan Seremi şi Octavian Bot. Acesta din urmă nu a putut fi contactat.

Vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica a declarat, la Vaslui, că la sfârşitul acestei săptămâni se va decide în partid soarta actualului Guvern, după ce în interiorul PDL s-au format două tabere, una care susţine ideea remanierii imediate şi una care doreşte să acorde Executivului şase luni de graţie. Grupul parlamentarilor PDL se va întâlni, duminică seară, la Snagov, cu premierul Emil Boc şi preşedintele Traian Băsescu.