În prag de sărbători, 400 de orădeni care au contribuit la salvarea unei vieți donând pentru Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea, au fost înscriși automat în campania „Donează cu Glovo și împreună livrăm speranță în Oradea”, fiind răsplătiți de Glovo cu vouchere în aplicație, ce au putut fi folosite la restaurantele partenere McNeil, The Blooms și Shock Kebab din oraș.

În perioada 13 noiembrie - 13 decembrie 2023, Oradea a fost martora unei inițiative remarcabile: Campania „Donează cu Glovo și împreună livrăm speranță în Oradea”, a transformat actul altruist al donării de sânge într-un gest cu adevărat memorabil, aducând un val de solidaritate în comunitate. 

Eroii orădeni au răspuns în număr mare apelului de a oferi o nouă șansă unei vieți, primind un gest de apreciere sub forma unui voucher în valoare de 50 de lei, utilizabil în restaurantele de top partenere din oraș. Rezultatele obținute dovedesc încă o dată că, atunci când comunitatea se unește într-un scop nobil, se pot realiza lucruri extraordinare.

Astfel, campania a adunat 236 de recenzii și a obținut un rating de excepție, 4.96 din 5, subliniind astfel nu doar impactul concret al donării de sânge, ci și aprecierea și mulțumirea participanților față de întregul proces.

Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea și Glovo încurajează în continuare orădenii să fie eroi și să contribuie la donațiile de sânge și celule stem, aducând speranță pentru viață acolo unde este cel mai mult nevoie. 

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

(advertorial)