Clubul Sportiv King Pong Oradea a organizat în week-end, la sediul de pe strada Moţilor, întrecerile celui de-al treilea Turneu AMATuR, categoria B, la tenis de masă, o competiţie dotată cu Cupa Rocosoft şi care s-a remarcat atât prin numărul mare de participanţi, cât şi prin calitatea meciurilor.

"Am avut o competiţie reuşită. La categoria de amatori s-au înscris 41 de sportivi, iar la open ,18", a declarat principalul organizator, ing. Balogh Gergö, preşedintele clubului King Pong.

La categoria amatori s-a jucat 8 grupe inferioare a câte 5-6 jucători, după care 8 grupe superioare a câte 4 jucători. În ultima etapă s-a jucat în sistem eliminatoriu de 16. Cei căzuţi în grupele inferioare au mai primit o şansă de a mai juca între ei, astfel s-a făcut o grupa speciala de "consolare", grupa care a avut la rândul ei clasament final.

La categoria open, s-a jucat 4 grupe a cate 4-5 jucători, urmând să rămână 16 jucători din 18, cu 4 grupe superioare a 4 jucători, finalizând categoria cu eliminatoriu de 8.

La capătul desfăşurării turneului, la amatori s-a impus orădeanul Lilian Păruş, iar la open, reprezentantul clubului gazdă, Gergely Anton, care l-a depăşit pe ungurul Andrasi Zoltan, din Debrecen.


Rezultatele turneului:

Categoria Amatori:
1. Păruş Lilian
2. Birtalan Laszlo
3. Balogh Attila
4. Szalay Liviu - toţi din Oradea, membrii clubului sportiv King Pong


Categoria Open:

1. Gergely Anton - Oradea, CS KP
2. Andrasi Zoltan - Debrecen
3. Tic Ioan - Oradea, CS, KP
4. Papp Dezsö - Debrecen


Categoria de incepatori ("consolare"):

1. Manci Cosmin
2. Kovacs Edina
2. Sabău Cristian

La final, toţi câştigătorii au fost premiaţi cu diplome, medalii, premii mici şi mari (bani şi diferite servicii oferite de sponsori), iar la tombolă, cu premii în obiecte.