Abia ce a anunţat Consiliul Judeţean, miercurea trecută, că a recepţionat noul pod construit peste Crişul Repede în Bulz, la care lucrările au început anul acesta şi s-au încheiat în doar 10 luni, cu trei luni mai devreme de termenul fixat pentru martie 2022, că liderul grupului PSD din CJ Bihor, Felix Cozma, s-a şi repezit să-i aducă osanale şefului de partid.

"Faptul că noul pod a fost inaugurat (n.r. - deşi de fapt n-a fost nicio inaugurare!) de către conducerea CJ Bihor se datorează în mare parte PSD prin vocea domnului Ioan Mang, vicepreşedinte al CJ în mandatul trecut. Demararea construcţiei şi finalizarea în proporţie de 80% aparţine tot conducerii din vechiul mandat a CJ Bihor!", a scris PSD-istul pe Facebook.

Lucruri total neadevărate, însă, pe care le contrazic nu doar documentele oficiale de la CJ Bihor, ci până şi primarul PSD-ist de Bulz, Augustin Sărăcuţ, care a recunoscut pentru BIHOREANUL că nici vorbă ca lucrările să fi fost începute pe vremea lui Mang, cu atât mai puţin să fi fost şi finalizate "în proporţie de 80%", de vreme ce au fost demarate abia în ianuarie 2021, adică la trei luni după ce şeful PSD Bihor devenise deputat, fără ca în mandatul său să se fi mişcat măcar o roabă de pământ.

Când te gândeşti că acelaşi Felix Cozma vrea să ajungă prefect, nu poţi să nu te temi că va face din noapte zi şi din negru alb...