A fost distracţie chiar şi pe furtună vineri, în seara de debut a Waves Festival, din staţiunea Băile 1 Mai, unde sute de petrecăreţi au dansat în ploaie şi au fredonat melodiile trupei în timpul concertului The Motans. 

Culoare, voie bună şi muzică

Atmosfera din Ștrandul cu Valuri a fost una cu adevărat de festival. După ora 22, sute de petrecăreţi de toate vârstele se aflau încă în zona de mâncare, de relaxare ori în faţa scenei, când norii închişi la culoare şi câteva tunete şi fulgere au prevestit schimbarea de vreme.

Copiii încă se mai jucau în zonele special amenajate de organizatori cu instalaţii luminoase şi decoraţiuni tematice ale celei de-a doua ediţii a festivalului.

Primii stropi de ploaie au venit în timp ce trupa The Motans cânta pe scena din ştrand piese precum "Versus", "August", "Rămâi", "Jackpot", "Insula" ori "Weekend".

"Se pare că în această seară iluministul nostru este Dumnezeu", a glumit solistul trupei, Denis Roabeş, cu aluzie la vreme.

Artiștii au continuat să cânte timp de o oră, iar spectacolul lor a fost completat de un joc de lumini şi de foc.

O mare parte din public a rămas lângă scenă şi când a început să plouă torenţial, cei mai mulţi spectatori având pelerine şi umbrele. Alţii s-au retras sub corturile din zonele de relaxare.

Petrecerea a continuat însă şi în aceste condiții. Fanii au cântat şi dansat până la finalul concertului.

Totuși, mulți au profitat de minutele mai "libere" între rafalele de ploaie şi au ieşit din perimetrul Ștrandului cu Valuri la maşini ori taxiuri.

B.U.G. Mafia la Waves

Waves Festival va continua sâmbătă şi duminică, fiind programate mai multe concerte, inclusiv unul aniversar al trupei B.U.G. Mafia, la împlinirea a 30 de ani.

Potrivit programului oficial al Waves Festival, trupa urmează să cânte duminică, de la ora 22.

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilete ori abonamente, care încă mai pot fi cumpărate de pe site-ul Entertix.ro ori la faţa locului. Preţurile pornesc de la 150 de lei.


Programul Waves Festival: 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!