DJ-ul turc Mahmut Orhan, care a devenit celebru cu hituri ca „Feel”, „6 Days” sau „Save Me”, vine în martie la Oradea, ca invitat special al unui party organizat la Arena Antonio Alexe de Hive Events. Biletele s-au pus marți seara în vânzare, iar cele din grupa „pre-sale” s-au epuizat deja. 

Evenimentul face parte dintr-o serie organizată la Oradea cu scopul de a le oferi fanilor muzicii electronice ocazia de a petrece până în zori. Seria a debutat cu un eveniment sold-out, care a avut în prim-plan duo-ul de la DJ Dirty Nano.

Show-ul cu Mahmut Orhan se va ține în seara de 16 martie, petrecăreții fiind așteptați de la ora 22 la Arena Antonio Alexe. În deschidere va mixa John Trend, iar după show-ul Mahmut Orhan, pe scenă va urca DJ-ul orădean Vladimir. 

Biletele se pot cumpăra de pe platforma livetickets.ro. Cele în regim de pre-sale, la 90 de lei, s-au epuizat în mai puțin de o oră. Miercuri, la prânz, mai erau disponibile bilete din categoria „first wave”, la 120 de lei, iar apoi vor fi vândute bilete la 150 de lei. Cei care doresc să beneficieze de condiții speciale în cadrul evenimentului (zonă cu canapele, bar separat etc.) pot să-și cumpere un bilet la prețul de 250 de lei. 

Evenimentul este destinat persoanelor de peste 18 ani și se va întinde până în zorii zilei. 

Piesele pe care Mahmut Orhan le semnează alături de diferiți soliști vocali ajung mereu în topuri și se aud în cluburi din mai toată lumea. Piesa sa „Feel” feat. Sena Sener a adunat 476 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar pe Spotify a fost ascultată de 90 de milioane de ori. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!