Oradea Shopping City organizează, miercuri, 21 decembrie, de la ora 19, o "Seară de sărbătoare" cu surprize.

În cadrul evenimentului, vizitatorii centrului comercial vor putea să profite de reduceri de preţuri, dar şi să participe la spectacolul care se va desfăşura în zona Cortina.

Aici, trupa de muzică latino Mandinga va susţine petrecerea cu piese din care nu vor lipsi "Goochi", "Donde" şi, evident, noul single "Zaleilah". Pe parcursul serii, care va fi animată de frumoase Crăciuniţe, orădenii vor primi cocktail-uri gratuite şi, de asemenea, se vor putea înscrie la concursuri cu premii de sezon.

De asemenea, parte din magazinele centrului comercial vor oferi reduceri substanţiale, fiind deschise până la ora 1 noaptea. Printre acestea, V46 va avea discounturi de până la 70%, Moa, până la 50%, Magic Fashion va avea toate produsele reduse cu 25%, iar Mirano va avea reduceri de 50% la genţile de umăr şi rucsaci.

Potrivit organizatorilor, orădenii sunt invitaţi şi să vadă cele mai noi filme prin Orange Film, în fiecare miercuri, dar şi să guste preparatele restaurantului "Hanul Pescarilor", care a fost deschis recent.